Behandeling burn out
Geen categorie

Welk mondkapje kies ik

Tegenwoordig zijn er zoveel mondkapjes te koop dat je bijna niet meer weet wat je nu het beste kan dragen. Er  zijn wasbare, wegwerp en mondmaskers met een print of met een filter. Door het dragen van een mondkapje bescherm je niet alleen jezelf maar ook een ander. Wanneer je jezelf optimaal wilt beschermen kies je voor een FFP2 masker. Je kan een 5 laags ffp2 mondmaskers kopen me teen aangesloten pasverm. Deze beschermt de drager en de omgeving. Een FFP2 masker garandeert een comfortabele ademhaling en biedt 5 lagen bescherming. Met een FFP2 mondkapje bescherm je jezelf. Wanneer je een wegwerp mondkapje hebt is dit niet het geval.

Testen wanneer jij wilt

Het ideale aan zelftesten is dat ze geschikt zijn om ze thuis zelf af te nemen en te lezen. Een coronatest online bestellen is zo gedaan en is vaak al de volgende dag in huis. De antigeentesten zijn betrouwbaar, snel en dragen bij aan het bestrijden van het Covid 19 virus. Wanneer je een gevalideerde antigeen zelftest hebt gedaan en je krijgt een positieve uitslag dan is de uitslag enorm betrouwbaar. 

Uitslag positief of negatief

Heb je een gevalideerde antigeen zelftest gedaan dan is de uitslag enorm betrouwbaar als deze positief is. Je weet dan bijna zeker dat je bent besmet met het coronavirus. Het is dan erg belangrijk dat je binnen blijft en geen contact meer hebt met je omgeving. Het is dan belangrijk dat je de uitslag laat bevestigen door een PCR test te laten doen bij de GGD. Het kan zelfs zijn dat als je aan het begin fase of de eindfase van de besmetting zit er niet genoeg antigenen zijn voor een positieve testuitslag. De test kan dan ‘negatief’ aangeven terwijl je wel besmet bent. De foutmarge bij een zelftest is groter doordat je de test zelf uitvoert en het misschien niet volledig correct doet. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *