Zorg

Tena lady kopen bij een betrouwbare winkel

Wanneer je last hebt van incontinentie is het nodig om Tena lady kopen. Door Tena lady te kopen ben je voorbereid op onverwachte ontlasting en urine verlies. Incontinentie is een nare aandoening waarbij je geen controle meer hebt over wanneer je gaat urineren of ontlasten. Je kan je voorstellen dat dit op veel momenten vervelend kan zijn. Dit kan erg beschamend zijn en daarom moet het ook serieus genomen worden. 123 Drogisterij helpt jou met de strijd tegen incontinentie.

Tena lady kopen geschikt voor iedere vrouw

Bij Tena lady kopen kun je verwachten dat je een product krijgt van hoge kwaliteit. Het bedrijf Tena zorgt ervoor dat de zorg voor mensen voorop staat. Alleen de beste producten zullen dus worden aangeboden aan jou. Zo kan jij vol vertrouwen het leven tegemoet door producten van Tena lady te kopen. Naast de hoge kwaliteit voor jou, streeft het bedrijf ernaar om al zijn producten duurzamer te maken. Door dit te doen wordt er gebruik gemaakt van hernieuwbare elektriciteit in alle fabrieken. Het doel hiervan is om de CO2 uitstoot van Tena te verminderen met 50% in 2030. Jij koopt dan een product dat voor jou en de natuur goed is. 

Identificeren van de soort incontinentie

Om iets te kunnen doen tegen incontinentie is het belangrijk om te weten welke vorm van incontinentie je hebt. Zo kan je bijvoorbeeld een overactieve blaas hebben waarbij het niet meer mogelijk is om zelf te bepalen wanneer je urineert. Vaak zal de blaasspier ongecontroleerd samentrekken. Een andere vorm is aandrangincontinentie waarbij je plotseling het gevoel krijgt dat je nodig moet plassen. Dit komt doordat de blaasspier zomaar begint te knijpen zonder dat je het wil. Bij urineretentie is het niet mogelijk om de blaas volledig te legen tijdens het urineren. Bij stressincontinentie zal urine het lichaam verlaten bij druk op de blaas. Dit kan komen door bijvoorbeeld te niezen of te lachen. Bij overloopincontinentie is het niet meer mogelijk om de urine in te houden bij een volle blaas. Door te weten welke vorm van incontinentie jij hebt kun je een oplossing vinden voor het probleem.

Maak gebruik van een deskundige

Door de hulp van een deskundige in te schakelen kun je precies achter komen welke vorm van incontinentie jij hebt. De deskundige kan zo dan tips geven hoe je van deze aandoening af kunt komen. Sommige vormen kunnen worden behandeld door eenvoudige oefeningen te doen of de blaas te trainen. Maar bij sommige vormen gaat het wat lastiger. Welke vorm je ook hebt, door Tena lady kopen ben je altijd voorbereid.

Soorten producten van Tena

Wanneer je winkelt voor Tena producten, zijn er veel opties die je kunt kiezen om incontinentie tegen te gaan. De Tena slips die incontinentie kunnen tegengaan komen in verschillende absorptievermogens voor. Zo kun je met de hoogste absorptievermogen tot wel 4,5 liter aan vloeistof absorberen. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende maten om de Tena lady kopen die het beste bij jou past.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.