hulp
Zorg

Mediteren met een klankschaal

Het principe is eigenlijk heel eenvoudig, een klankschaal doet niets meer dan trillingen overbrengen die worden ervaren als geluid. Bij een klankschaal meditatie, worden de trillingen van de schaal overgebracht naar je lichaam. Vaak denken mensen dat je het alleen maar hoort, maar je voelt de trillingen ook in je lichaam. Op de waarneming van pijn of je bloeddruk kan de therapie gevolgen hebben, het geestesoog wordt ook aangetrild tijdens een therapie.

Inzicht bij het pad wat je moet begaan

Bij klankschaal meditatie kan het innerlijk zijn worden geactiveerd, hierbij is het mogelijk dat je inzichten ontvangt over de weg die je nog moet begaan. Het kan ook invloed hebben op je slaap, veel mensen zeggen heerlijk te kunnen slapen na de therapie. Vaak moet je om goed te kunnen slapen ook uitgerust slapen, val je ontspannen in slaap dan slaap je ook vaak veel beter. De schalen die gebruikt worden kunnen voor iedereen anders zijn,de beleving van de trilling is voor iedereen anders.

klankschaal meditatie

Klanken zijn zuiver

Goede klankschalen worden met de hand gemaakt waardoor de klanken erg zuiver zijn, je lichaam neemt namelijk de trilling over van de klankschaal en gebruikt deze om de balans van je lichaam te herstellen waar nodig. Bij de klankschaal meditatie zijn meerdere effecten mogelijk, je kunt er bijvoorbeeld ontspannen van worden. Het kan ook voorkomen dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt verhoogd, de balans van het lichaam en de geest wordt weer hersteld. Je voelt meer energie en bent fitter na de behandeling.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.