lip fillers
Fillers

Lip fillers

Een behandeling met lip fillers ondergaan? Zo gaat dat in z’n werk

Een behandeling met lip fillers is iets waar je voor kunt kiezen als je van mening bent dat je lippen door veroudering niet meer representeren hoe je je in wezen voelt. Of met andere woorden: lip fillers kunnen ervoor zorgen dat je verschijning er in het algemeen jonger en frisser op wordt. Hoe zo’n behandeling normaal gesproken – als je het laat doen door een deskundig beauty center – gaat, dat lees je in de volgende alinea’s.

fillers

Advies

Het begint allemaal met een of enkele adviesgesprekken waarvoor je zelf het initiatief neemt. Je zult in zo’n adviesgesprek aangeven wat je gedachten en wensen zijn. Aan de hand daarvan (én van de situatie) krijg je dan advies over hoe lip fillers je verder kunnen helpen. Het is dan aan jou om dat advies op te volgen of niet.

Voorbereiding

Als je het advies opvolgt en een behandeling met lip fillers laat uitvoeren, dan dien je er rekening mee te houden dat je vanaf een dag of twee voor de behandeling geen alcohol mag drinken en medicijnen mag innemen. Dit mede doordat je kort voor de behandeling een plaatselijke verdoving krijgt.

De behandeling zelf

Wanneer de verdoving eenmaal goed werkt kan de daadwerkelijke behandeling beginnen. Deze duurt doorgaans hooguit een kwartiertje. Via een heel dun naaldje wordt de filler in de lip gespoten. Zowel de vulling als de contouren worden hiermee bijgewerkt. Ook wordt het gebied rond je lippen enigszins gemasseerd.

Naderhand

Na de behandeling is het normaal dat je hinder ondervindt van gezwollen lippen. Na een week of twee zou dat in principe voorbij moeten zijn. Je zult snel daarna nog eens op controle gaan bij het centrum waar de behandeling plaatsvond. Er wordt dan gecontroleerd of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.