corona
Geen categorie

Hoe weet ik of corona heb?

De wereld ziet er vandaag de dag een stuk anders uit. Had je voor corona last van verkoudheidsklachten? Dan was dat vaak echt geen reden om je huis niet te verlaten. Met verkoudheidsklachten ging je gewoon naar de stad, naar je werk en langs familie en vrienden.

Dat is nu wel anders! Als je nu verkoudheidsklachten hebt, is het sterk aan te raden om thuis te blijven en zo min mogelijk andere mensen te ontmoeten. De kans dat je het coronavirus hebt is namelijk groot. We kunnen ons goed voorstellen dat je wil weten of je het coronavirus hebt gehad. Maar hoe kom je daar nu achter? Door een coronatest te doen! Door een betrouwbare coronatest te doen, weet je snel of je het coronavirus wel of niet onder de leden hebt.

Als je het coronavirus niet hebt, kun je weer naar buiten toe. Heb je het coronavirus wel? Dan is het sterk aan te raden om zoveel mogelijk binnen te blijven. De kans dat je iemand anders besmet is namelijk groot.

Heb je last van keelpijn, een snotterige neus of hoest je veel? Dan raden we je aan een coronatest te doen. Het lijkt misschien wat overdreven, maar het zorgt ervoor dat we met z’n allen gezond blijven.

Hoe de toekomst eruit ziet? Het is te hopen dat zoveel mogelijk mensen op korte termijn gevaccineerd kunnen worden. Dit zal ervoor zorgen dat we wereldwijd onze vrijheid weer terugkrijgen.

Wist je dat het vaak ook mogelijk is een PCR-test te doen in je eigen woonplaats? Ben je bijvoorbeeld woonachtig in Haarlem? Voor dan een PCR test Haarlem uit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *