massage
Zorg

Een heerlijke massage geven

Massages kun je op vele manieren geven, om een intens gevoel te creëren is een hotstone massage een goede manier. Om deze massage te kunnen geven moet je eerst hotstones kopen en een hotstone heater om de stenen te kunnen verwarmen. Het is namelijk belangrijk dat de stenen op een gecontroleerde manier de goede temperatuur krijgen. Ook een lepel hoort erbij om de stenen eenvoudig uit de pan te kunnen halen, bij het kopen van de stenen moet je goed opletten wat voor stenen je koopt. Basaltstenen zijn bijvoorbeeld makkelijk te verwarmen, hoe de stenen gewonnen zijn is ook belangrijk. 

Aandachtspunten bij het kopen

Bij hotstones kopen zijn er wel een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij aankoop van de stenen, voor het aantal stenen is het belangrijk of je de stenen gaat gebruiken voor prive gebruik of voor een professionele massage kliniek. Voor thuis heb je in de meeste gevallen al aan ongeveer 20 stenen voldoende, wil je het professioneel aanpakken dan is een set stenen tussen de 45 en de 60 nodig. Hoe groter de set, hoe meer delen van het lichaam je tegelijkertijd kunt masseren. Vaak worden bij een grotere set ook chakra stenen geleverd. 

hotstones kopen

Hoe kun je de stenen verwarmen

Aan de hand van het aantal stenen, moet je nog een heater kiezen om de stenen te kunnen verwarmen. Wil je een kleine heater gebruiken, houdt er dan rekening mee dat je niet alle stenen tegelijk kunt verwarmen. Een heater van 16 liter wordt in de meeste gevallen gebruikt voor grotere aantallen stenen, bij de hotstones kopen moet je ook rekening houden met de heater. Niet iedere heater heeft een doorzichtige deksel, maar het kan wel voorkomen. Voor een klein aantal stenen voor thuisgebruik, volstaat in de meeste gevallen een heater van 6 liter al om de stenen te verwarmen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.